Tip na dárek pro děti i dospělé?  Přece originální pokladnička.

Tip na dárek pro děti i dospělé? Přece originální pokladnička.

Dnes je opravdu snadné darovat peníze kreativním způsobem. V nabídce je spousta pokladniček na peníze nejen pro děti, ale i dospívající a dospělé. A výhodou pokladniček je, že je můžete darovat prázdné nebo lze alespoň malou částkou pokladničku rovnou pokřtít. Přinášíme vám tipy na pokladničky na různé příležitosti a pro různé věkové skupiny. Vše je z naší dílny, proto u nás plechové ani keramické pokladničky nenajdete. Vyrábíme dřevěné pokladničky, které jsou přírodní a nerozbitné.

1.  Pokladničky pro děti

Hledáte praktický dárek pro vaše děti, vnoučata, na oslavu? Nemáte rádi dárkové hlouposti a tretky, pro které těžko hledáte místo, a kterými svůj domov neradi zahlcujete? Pak vsaďte na pokladničku. Základy finanční gramotnosti k dětství patří a ze zkušenosti děti mívají z pokladniček radost.

Dřevěná pokladnička se jménem a oblíbeným motivem udělá radost i starším dětem. Menší děti často potřebují do pokladničky nakukovat a přepočítávat. V tomto věku se hodí dětská pokladnička na zámek.  

Pokladnička pro holčičku

Pokladničky pro kluky

2.  Pokladnička pro miminko 

Kreativní dárek pro miminko v podobě kasičky na peníze, do které můžete spořit ještě před jeho narozením. Nebo pokladničku můžete darovat rodičům pro čerstvě narozené miminko. A pokud bude pokladnička pro miminko se jménem a také do ní něco přihodíte, bude dárek o to krásnější.

3.  Svatební pokladničky

Darovat novomanželům peníze v svatební truhličce na zámek, dřevěné krabičce nebo třeba v pokladničce se jmény novomanželů je mezi svatebními hosty v poslední době velmi populární.

Svatební pokladnička pro novomanžele se zámkem

Svatební truhlička na peníze

4.  Pokladnička pro cestovatele

Každý cestovatel potřebuje finance na cestu. Dárky pro cestovatele v podobě obálek s penězi jsou ale nuda. Pomozte obdarovanému splnit jeho cestovatelský sen a přispějte pár drobnými do cestovatelského fondu. A není lepší způsob než peníze uložit do pořádné cestovatelské pokladničky.

Na pokladničce můžete mít nápis "Na splnění cestovatelských snů", "Na báječnou dovolenou", "Na daleké cesty a šťastné návraty" nebo si vymyslíte něco zcela originálního.

Pokladnička pro cestovatele | Oskárek.cz (oskarek.cz)

5.  Pokladnička na domeček

Dřevěná malovaná pokladnička na vysněný domov může být pěkným dárkem pro novomanžele nebo třeba při kolaudaci.

Pokladnička na domeček | Oskárek.cz (oskarek.cz)

6.  Originální a vtipné pokladničky

Lámete si hlavu nad tím, jaký vtipný dárek pořídit kamarádovi či kamarádce? Originální pokladničky jsou skvělým dárkem pro muže i ženy. Stačí jen vymyslet neotřelý nápis a jedinečný dárek je na světě! Oblíbené jsou například texty jako "Bot a kabelek není nikdy dost", "Na pořádný fáro!", "Železná rezerva na důchod", "Protože i párty něco stojí" aj.

7.  Pokladničky na charitu

Dřevěná pokladnička se zámkem je vhodná také pro sbírky a charitativní organizace. Vyrobíme vám velkou pokladničku na míru jako již několikátým rokem vyrábíme pro Klokánka.

Dřevěná pokladnička na sbírku | Oskárek.cz (oskarek.cz)

8.  Pokladnička domácí výroby

Originální pokladničku na mince a bankovky si můžete vyrobit také sami doma. Záleží jen na vás, jestli jako základ zvolíte plechovku, sklenici, kartonovou krabici nebo dřevěný polotovar pokladnice z našeho e-shopu. Stačí pak vzít barvy a krabici pomalovat dle vlastní fantazie. Na dřevo používáme akrylové barvy, které jsou syté a rychle zasychají.

Vaše komentáře

  1. karel Salvet

    Napsat: Přejeme štěstí Dorotce 20,3,2021 Na splnění snů. Minimální vklad 100kč (aby tam nebyly kovové s papírovýma penězi) Prosím vkusně pomalovat pro holčičku a udělat tak aby se nedala otevřít (jen rozbít v až to bude sama chtít) Prosím napište mi cenu a foto děkuji zdraví Salvet tel.737533383

Zanechte nám Váš názor