Dřevěné rodinné fotoalbum HEŘMÁNEK

Kód: 14689928
Materiál: dřevo buk
Barva: bílá, modrá, zelená
Rozměry: 22 x 33 cm
Barva vnitřního papíru
Dárkové balení
počet listů

Popis produktu

Dřevěné fotoalbum s originálním námi malovaným motivem lučních květin je krásným dárkem pro novomanžele, rodinu nebo u příležitosti narození miminka. V bukových deskách si můžete uchovat fotky ze svatby či jakékoliv významné události. 

Luxusní dřevěné fotoalbum je svázané stylovou černou kovovou vazbou. Fotoalbum obsahuje průhledný pauzovací papír, který chrání fotografie před poškozením. 

  • Na album Vám dopíšeme text podle Vašeho přání.
  • Obsahuje 25 listů tvrdého a 24 listů pauzovacího papíru, možnost volby černého nebo bílého papíru.
  • Za příplatek navýšíme počet listů, napište nám.
  • Motiv můžeme přizpůsobit Vašemu motivu (pošlete nám váš návrh na náš e-mail).

Do alba lze nalepit fotky, ale i psát komentáře a historky. K popisku nabízíme u nás v e-shopu černýbílý popisovač. K nalepení fotografií pak můžete zvolit buď samolepící polepky nebo fotorůžky.

Máte fotoalbum jako dárek? A nebaví vás balení? Rádi to zařídíme za Vás. Můžete si přiobjednat dárkovou krabici na vaše fotoalbum. Můžeme na ni napsat i věnování. Vše sladěno do sebemenšího detailu a stylový a originální dárek máte na světě.

Lze kombinovat s ostatními produkty z luční kolekce jako například se stoličkou, s podnosem na nožkách, poštovní schránkou nebo třeba stropním svítidlem

Hodnocení zákazníků

Bohunka M., Milovy

Hodnocení

Přesně takové album jsem už dlouho hledala a jsem ráda, že jsem vás objevila. Je nádherné, přesně na naše fotky z chaloupky jak dělané:-)

Přidat hodnocení

5 5 1