Krabička na vzpomínky - dárek k narození miminka pro kluka

Kód: 13946697
Materiál: dřevo
Barva: bílá, modrá
Rozměry: 25,5 x 20 x výška 9 cm
Vyberte variantu

Popis produktu

Dřevěná krabička na vzpomínky s přihrádkami. Uchovejte si vzpomínky, které oživí jedinečnost okamžiků spojených s narozením vašeho miminka a jeho dětstvím, v této personalizované originální krabici. Děti rostou jako z vody, uchovávejte si proto co nejvíce drobných vzpomínek v této kouzelné krabici, určitě se k nim budete s dětmi pak rádi vracet.

Krabice je malovaná barvami na dřevo a přelakovaná pro snadné otírání. Dřevěná krabice může sloužit na uchování vzpomínek na dětství vašich dětí, od zoubků, vlásků po různé zápisky, malůvky, hračky, ocenění...

Krabička je rozdělena na 6přihrádek. Vzpomínky tak můžete mít přehledně rozděleny. My vám s tím pomůžeme tím, že jsme vám do krabičky přidali něco navíc. Součástí vzpomínkového boxu je:

  • dřevěná krabička na mléčné zoubky (dopíšeme vám jméno nebo jiný text, napište nám ho prosím do objednávky)
  • krásný látkový pytlíček na první botičky
  • obálka na první vlásky

Panenka není součástí balení. 

Na krabičku vám napíšeme jméno a údaje o narození miminka, které krásně vyniknou na dřevěných kamenech. Krabička je opatřena krásnou stuhou. Tento malovaný personalizovaný box může být krásným dárkem ke křtinám pro chlapečka nebo u příležitosti narození dítěte.

Vnější rozměry: 25,5 x 20 x výška 9 cm.

Rozměry jednotlivých přihrádek cca: největší přihrádka 9,5 x 18,3 cm,  podlouhlá přihrádka 13,8 x 3,3 cm,  dvě přední přihrádky 6,7 x 7 cm, dvě zadní přihrádky 6,7 x 6,5 cm

Krabičku nabízíme také ve variantě pro holky.

Hodnocení zákazníků

Přidat hodnocení

0 5 0