Rande v ateliéru - romantický workshop malování pro dva

Kód: 13297536-2
Materiál: překližka

Popis produktu

Hledáte jedinečný dárek pro vašeho přítele, přítelkyni, manžela, manželku či jinou spřízněnou duši? Pozvěte je na netradiční rande do našeho útulného ateliéru v Brně a užijte si společné chvilky plné barev a fantazie. 

Připravte se na chvíle relaxace a kreativity. Připravili jsme pro vás kurz, na který budete dlouho vzpomínat. Společně pod vedením lektorky si vytvoříte umělecké dílo metodou akrylového lití. Užijete si zábavné chvilky a vytvoříte výtvarný kousek, který bude každý obdivovat.

Můžete si vybrat, zda si namalujete společný obraz na plátno nebo každý své dílo.

Aby bylo vaše malované setkání dokonalé, připravíme vám malé občerstvení. Je libo láhev sektu a talíř lahodných jednohubek? Nebo raději voňavé kafíčko a dezert od šikovné cukrářky? Vyberete si sami, jakou variantu preferujete.

Acrylic pouring neboli akrylové lití je výtvarná technika dechberoucích abstraktních obrazců a překvapivých efektů díky tekoucí barvě. Naši účastníci kurzu označili tuto techniku jako zázrak, neskutečný zážitek, nečekané překvapení.

Co vás na kurzu čeká?:

  • vysvětlíme si výtvarnou techniku akrylového lití
  • představíme si výtvarná média, se kterými budeme pracovat
  • řekneme si o různých typech akrylového lití (swipe, dutch pour, dirty pour, puddle pour, string pull, ..)
  • vyzkoušíme si techniku flip cup na plátno o rozměru 40 x 60 cm nebo 2x 30x40 cm 
  • v případě zájmu je možno si dokoupit na místě dřevěný polotovar z naší dílny a vyrobit si další kousek

Kdy:  workshop si můžete zarezervovat na jakékoliv úterý, čtvrtek nebo po domluvě o víkendu (17:00 - 19:30). Váš požadavek nám napište do poznámky v objednávce.

Kde: v útulné dílničce v Brně Líšni

Ukážeme vám velmi zábavnou a kreativní techniku akrylového lití. Acryl pouring je kouzelná technika, při které se vzory a barvy neustále mění. Na kurzu se naučíte, jak vyrábět tyto živé obrazy a odnesete si vlastní dílo domů. Upozorňujeme, že díky velkému nánosu barev obrazy schnou cca 3 dny, proto vám obraz můžeme následně poslat jako křehký k vám domů nebo si jej můžete vyzvednout v následujících dnech.

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Hodnocení zákazníků

Marta, Brno

Hodnocení

Na včerejší setkání v ateliéru nikdy nezapomeneme. To, že jsme mohli ruku v ruce společně vytvořit něco, co si budeme moci odnést, je něco jedinečného. Moc za všechno děkujeme, děkujeme, že jsme si mohli vyrobit ZÁZRAK. Jeden zázrak budeme mít doma na zdi..ale ten druhý nám zůstane navždy v srdci...setkání v ateliéru Oskárek. V ateliéru najdete spřízněnou duši vašeho domova, kdyby každý dělal svoji práci s takovou láskou, byl by svět ještě v pořádku.

Přidat hodnocení

5 5 1