Dřevěná poštovní schránka rodinka v ROUBENCE

Kód: 11777471-1
Materiál: voděodolná lepená borovice
Barva: hnědá, bílá
Rozměry: 27x11x43 (výška) cm
Vyberte variantu

Popis produktu

Pořiďte si originální poštovní schránku a vybírat složenky pak bude mnohem příjemnější.

Tato dřevěná poštovní schránka ve stylu roubenky je dozdobena vyřezávanými okýnky, dveřmi a postavičkami. Pokud si přejete konkrétní postavičky, napište nám tuto informaci do poznámky v objednávce. Může být pěkným dárkem pro novomanžele, při kolaudaci chaloupky nebo prostě jen tak, když chcete někomu udělat radost.

Poštovní schránka z pevné 10mm silné překližky. Schránka je veliká, uzamykatelná, součástí jsou 2 klíče. Otvor v horní liště velké schránky pod stříškou má rozměr 20x2cm.

Schránka je napuštěna proti plísni, malována akrylovými barvami a přelakována venkovním lakem. Schránku nabízíme také ve variantě s měděnou stříškou, je pak ještě odolnější (zaznačte vaši volbu v objednávce).

Tato dřevěná poštovní schránka není předvrtaná pro uchycení, ale na přání vám ji předvrtáme. Poštovní schránku můžete umístit na zeď domu nebo plot (doporučujeme ale alespoň částečně chráněné místo).

O tom, kde nejlépe umístit poštovní schránku jsme vám sepsali doporučení. 

Schránku vyrábíme ve dvou rozměrech, zadejte prosím v objednávce:

Můžete si u nás objednat ve stejném stylu i cedulku s číslem popisným.

Ke schránce je možné objednat také tubus na noviny, který vám se schránkou sladíme ve stejném designu.       

Na chaloupku si můžete vybrat i z jiných poštovnách schránek, které máme v nabídce. Velmi oblíbená je například poštovní schránka heřmánek.                    

Hodnocení zákazníků

Radka P., Lodhéřov

Hodnocení

Dobrý večer,chtěla jsem Vám všem moc poděkovat za úžasnou poštovní schránku.Moje rodina je z ní nadšená, opravdu si Vaší práce považuji ... děláte lidem radost a vždycky když si prohlížím Vaše výrobky je vidět,že jsou dělané srdcem...mějte se moc krásně a přeji všem pevné zdraví

Přidat hodnocení

5 5 1