Znamení zvěrokruhu jako vodítko na vhodný dárek

Znamení zvěrokruhu jako vodítko na vhodný dárek

Naštěstí je tu astrologie, která dokáže pomoct s výběrem dárků, které si přeje váš nejlepší přítel, vaše maminka, váš otec nebo i vaše sestra. Poznejte jednotlivá znamení a budete zaplaveni nádhernými nápady pro ty, které hodláte obdarovat. 

Znamení Beran 21.3. - 21.4.

Beran má rád překvapení, má velký smysl pro humor a ocení zajímavé praktické dárky. Bude se mu líbit zábavné tričko s komentářem či nový kávovar. Vhodné může být i něco, co prozradí váš vztah k němu. Ženě narozené ve znamení berana darujte originální šátek, mužům nějakou zajímavost do auta.

Dřevěná truhla znamení zvěrokruhu Beran Aries | e-shop Oskárek.cz (oskarek.cz)

Znamení Býk 22.4. - 21.5.

Býku vládne Venuše, planeta krásy. Darujte mu hezké věci jako elegantní kabelku či hedvábný povlak na polštář. Znamení BÝK ocení dárky drahých a dobrých značek. Vtipné dárky neocení, protože humor není nejsilnější stránkou tohoto znamení.

Dřevěná truhla znamení zvěrokruhu Býk Taurus | e-shop Oskárek.cz (oskarek.cz)

Znamení Blíženci 22.5. - 21.6.

Blíženci touží každý den zkusit něco nového. Mají rádi módní šokující kousky.  Rádi sbírají technické novinky a suvenýry. Milují učení, takže knihy nebo filmy jsou vždy sázkou na jistotu. Navíc rádi cestují, takže zajímavý výlet je určitě potěší.

Znamení Rak 22.6. - 22.7.

Raci jsou hluboce emotivní, vyžadují hodně trpělivosti a porozumění obzvlášť, když nejste blízcí přátelé. Pokud jde o dárky, ocení věci, které jsou promyšlenější. Nejlepší je vyhnout se obecným dárkům nebo věcem, o kterých mohou mít pocit, že se na ně dost nemyslelo.

Vhodným dárkem může být fotokniha nebo personalizovaný polštářek s fotografií, která pro ně něco znamená.

Dřevěná truhla znamení zvěrokruhu RAK cancer | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Znamení Lev 23.7. - 23.8.

Lev potřebuje silné dojmy, všednost ho nudí. Lvi se narodili, aby byli "hvězdy", takže jim dejte cokoli jiskřivého nebo lesklého. Dárek musí být zabalen neobyčejně, aby při pohledu na něj přímo oněměli. Lev miluje drahé věci. Lev musí mít pocit, že dostal cosi výjimečného, neboť sám se cítí být výjimečným - tehdy bude šťastný. Také jim můžete pořídit cokoli s potiskem lva nebo jejich fotografií. Dárek pro lva musí být jedinečný!

Dřevěná truhla znamení zvěrokruhu LEV Leo | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Znamení Panna 24.8. - 22.9.

Panny jsou velmi praktičtí lidé a raději dostávají něco, co mohou skutečně použít nebo začlenit do svého každodenního života. Panna přivítá jako dárek cokoliv praktického. Panu potěšíte přípravkem ze zdravé výživy, polštářem naplněným levandulí nebo knihou související s jejím hobby. 

Znamení Váhy 23.9. - 23.10.

Navzdory své lásce k úhlednosti a pořádku mají Váhy tendenci být velkými fanoušky požitkářství. Zbožňují krásné věci a tíhnou ke všemu, co zavání estetikou – ať už jsou to umělecká díla nebo věci, které mohou zlepšit pohodlí jejich domovů - netradiční svícen, svíčky, exkluzivní ubrousky, malou skleničku džbánek, vybranou starožitnost, knihu o zařizování interiéru nebo o umění. Chcete-li potěšit Váhy, snažte se jim nedávat technické předměty a doplňky, protože mají tendenci vnímat tyto předměty jako „neromantické“, „neosobní“ a „nevýrazné“. Znamení VÁHY potřebují teplo, harmonii a krásu. Ženu potěšíte i čokoládovými bonbonu dobré značky v pěkném balení. Oblečení a parfémy jim nekupujte. Váhy jsou pravděpodobně nejstylovějším znamením zvěrokruhu, takže jim pořiďte cokoli hezkého! 

Znamení Štír 24.10. - 22.11.

Pro Štíry se nakupuje snadno. Jsou upřímní a nebojí se dát lidem vědět, co je zajímá. Stylová, personalizovaná taška, skvělý plakát nebo hrnek s jejich hvězdným znamením, to vše bude dobrý dárek. Snažte se jim nedávat dárky týkající se předmětů nebo koníčků, o které se nezajímají. Znamení ŠTÍR má v sobě neobvyklý magnetismus. Potěší jejich dárky s nádechem sexu - zábavné boxerky, svůdné košilky, masážní olej, kniha o umění milovat, ale i odborné knihy. Štírem můžete darovat těžké bylinkové nebo pižmové parfémy, vše co souvisí s nějakým tajemstvím, záhadou, staré víno. Neurážejte Štíra nevkusnými dárky bez nápadu. 

Znamení Střelec 23.11. - 21.12.

Střelci milují cokoli dobrodružného – od dovolené do méně známých destinací až po návštěvu avantgardních muzeí, daří se jim v situacích, kdy jim je poskytnuta náležitá kulturní a intelektuální stimulace. Zavděčíte se dárky spojenými s cestováním a svobodou, zatímco „klišé“ dárky jako dárkové karty, ponožky nebo dokonce parfémy by si zasloužily jen letmý pohled. Pořádek a organizace nejsou silnou stránkou Střelců, kteří jsou jinak výjimečně pohostinní a dokonalí společníci. Pěkným dárkem pro toto znamení může být cestovatelský deník.

Znamení Kozoroh 22.12. - 20.1.

Kozorohové dokážou být nemilosrdní, když si všimnou, že jste z nich udělali hlupáka. Nedávejte jim nic, co by je mohlo společensky urazit – jako tričko s odvážnou grafikou nebo něco, co je nutí vzít si volno z práce/studia, když na to nejsou připraveni, jako třeba nečekaná dovolená . Znamení KOZOROH dozrává s věkem jako víno, čím má více let, tím lépe vypadá a je přitažlivější. Vždy šetrný, upřednostňuje věci jednoduché, solidní, funkční, sladěné barvy. Pokud mu chcete udělat radost koženou peněženku, záznamník v kožené vazbě, kvalitní doplněk. 

Dřevěná truhla znamení zvěrokruhu Kozoroh Capricorn | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Znamení Vodnář 21.1. - 18.2.

Vodnář miluje vše jedinečné – mnohem více než jakákoli jiná znamení zvěrokruhu. Chcete-li si být jisti, že Vodnář bude s dárkem spokojený, nedávejte mu nic opakovaně. Znamení VODNÁŘ je silná, nezávislá osobnost, která ráda láme konvence, ustavičně experimentuje. Žena se obléká odvážně. Radost jim udělají předměty originální, zvláštní, na nic se nehodící, drobnosti, talismany, amulety, magické předměty. Přivítá zvláštní tajuplné knihy ale i o nejnovějších vědeckých objevech. Ženy milují polodrahokamy, šperky, ale přivítají i domácí zvířátko a jiné nevšední věci. Vodnář je podivín zvěrokruhu (to je kompliment!), Proto jim pořiďte cokoli, co vyhovuje jejich podivným koníčkům, a ukažte jim, že je máte rádi. 

Dřevěná truhla znamení zvěrokruhu Vodnář Aquarius | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Znamení Ryby 19.2. - 20.3.

O Rybách je známo, že jsou poměrně citlivé, takže jim rozhodně nedávejte něco necitlivého (jako parfém nebo peníze) nebo něco neosobního (jako jsou dárkové karty). Znamení RYBY jsou vnímavé, na pohled měkké, ale v jemném nitru skrývají moudrost a sílu charakteru. Mívají uměleckou duši, cení si krásné předměty, dobrou hudbu, malířství. Ideálním dárkem jsou různé obrázky, rámečky, ale i vzácné starožitnosti, desky, cédéčka, knihy, klasická hudba, parfémy. Mnozí ocení i různé magické předměty a takové, ve kterých je mnoho vzpomínek, romantiky a sentimentu. Ocení album se starými či rodinnými fotografiemi. 

Vaše komentáře

Zanechte nám Váš názor