Svatební dary, které vždy potěší

Svatební dary, které vždy potěší

Nákup svatebního daru není snadná záležitost. Některé páry si vytváří vlastní seznam, který vám pomůže s výběrem dárků. Může se ale stát, že je většina dárků ze seznamu již rozebrána nebo prostě chcete být kreativní a vymyslet dárek vlastní. Je tu pak také otázka rozpočtu a nalezení správné hranice mezi tím, co si můžete dovolit, nadát málo ale ani není potřeba dávat příliš mnoho. Správný svatební dar nemusí být extravagantní ani předražený, jen musí udělat radost.

Jistě, existují praktické dárky, jako je nový vysavač nebo sada talířů. Pokud zvolíte dárky do domácnosti, snažte se je alespoň udělat originální tím, že je opatříte monogramem či vtipnou hláškou. V dnešní době jsou již velké možnosti personalizace v grafických či marketingových agenturách běžnou záležitostí.   

Pak jsou tu ale dárky s duší, které kolikrát potěší více. Dárky, které pomáhají novomanželům vytvářet společné vzpomínky. Jaké to jsou?

 Jedinečný zážitek ve formě piknikového voucheru

Darujte jedinečný zážitek, který nemusí být nijak drahý. Můžete darovat třeba voucher na piknik. Nyní spousta kaváren tuto službu již nabízí. Zapůjčí vám plně vybavený piknikový koš  s možnosti nechat si koš naplnit dobrotami. Jedna z kaváren třeba nabízí koš  v němž zákazník nalezne láhev italského vína, domácí limonádu, výběr z italských sýrů a uzenin, olivy, salát z mozzarelly s cherry rajčátky, čerstvé ovoce či domácí bagetu a italské tyčinky. 

Dárkový poukaz je navíc výhodný, pokud sháníte svatební dar na poslední chvíli.

Dřevěné prkénko s věnováním LÁSKA | e-shop Oskarek.cz

 Cedulka na dveře se jménem

Novomanželé budou moci přivítat každého ve svém novém domově cedulkou, která se může pochlubit jejich společným příjmením.  Cedulky tvoříme na míru podle stylu a zájmů obdarovaných, je možné cedulku přizpůsobit jménu novomanželů, takže například Sýkorovi mohou mít cedulku plnou sýkorek.

A pokud jste kreativní, můžete si u nás zakoupit polotovar nepomalované cedulky a dotvořit ji dle vlastní fantazie. Kreativní svatební dar bude mít zajisté úspěch.

Originální cedulky na dveře se jmény novomanželů | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 Poštovní schránka na míru

Co takhle darovat dřevěnou schránku na dopisy se společným příjmením na nový společný domov? Originální malovanou dřevěnou schránku na dopisy určitě nikdo nepřehlédne a stane se výjimečným doplňkem každého rodinného domu, chaty či chalupy. Poštovní schránku vám můžeme namalovat i na míru podle vašich představ.

Dřevěné poštovní schránky na zakázku - na plot i dům - malované (oskarek.cz)

 Originální fotoalbum na společné vzpomínky

Fotoalbum v dřevěných deskách vždy potěší. Není nic krásnějšího než si všechny vzpomínky na velký den uchovat pěkně pohromadě a po čase se k nim společně vracet.

Dřevěná fotoalba na míru s vlastním motivem | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 Podnos na společné snídaně v posteli

Na tác vám můžeme napsat pro novomanžele vzkaz jako například "na romantické snídaně" , " láska prochází žaludkem" , "na zamilovaná kafíčka" , "odteď už budeme zobat jenom spolu" nebo dopíšeme jména novomanželů a datum svatby, aby měli krásnou památku.

Tácy a podnosy, snídaňové stolky pro servírování s radostí| Oskárek.cz (oskarek.cz)

 Pokladnička na splněné sny

A když si nebudete vědět rady, tak pokladnička s jakýmkoliv obnosem určitě nezklame. Dopíšeme vám na ni text na přání. Velmi oblíbené jsou pokladničky "na splněné sny" , "společné jmění novomanželů" , "na svatební cestu" , "na hnízdění" .

Peníze jako svatební dar tak vůbec nemusí být nudným dárkem. Ba naopak peníze jsou v dnešní době nejčastějším svatebním darem.

MAXI POKLADNIČKA pro cestovatele NEPÁL | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Vaše komentáře

Zanechte nám Váš názor