Originální svatební dekorace

Originální svatební dekorace

Žádná svatba není kompletní bez svatebních dekorací. I jednoduché dekorace  dokáží proměnit speciální událost v magickou oslavu jednou za život, o které jste vždy snili. Naplánovat a sladit svatební dekorace není snadné, vyžaduje hodně přemýšlení a promyšlené přípravy. Přesto v plánování svatby patří k těm nejpěknějším zážitkům. V dnešní době je nabídka svatebních dekorací veliká a nevěsta tak může bez problémů sladit celou svatbu do posledního puntíku v barvách a stylu dle vlastního vkusu.

Každý rok svatební sezónu ovládnou nové trendy. Věčným trendem však zůstává jednoduchost až skoro rustikálnost, přírodní svatební doplňky, tradice a svatební dekorace ze dřeva. 

V naší dílně a ateliéru vyrábíme dřevěné svatební dekorace již 12 let a naší prioritou je nabízet kvalitní výrobky, které splní veškeré vaše představy a budou dokonale ladit s vaší svatbou. Většinu výrobků tak děláme na míru dle vašeho přání.

A co vše vám můžeme pomoci vyladit?

 svatební jmenovky na stůl

Maminka, tatínek, babička.....všichni lidé, které jste na svatbu pozvali, jsou pro Vás velmi důležití. Udělejte jim milé překvapení, až půjdou ke svému místu u svatebního stolu. Dřevěná malovaná jmenovka s jejich jménem jim zůstane jako malá pozornost od Vás. Po svatbě určitě dobře poslouží a zároveň zůstane pěknou vzpomínkou na Váš den.

SVATEBNÍ podtácky a jmenovky botanicus | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební truhličku na přání

Dřevěná malovaná svatební truhlička Vám uschová všechna přání a peněžité dary od svatebčanů. Po svatbě si do ní můžete uložit i další poklady z Vašeho výjimečného dne a kdykoliv budete chtít si jej pak můžete jednoduše připomenout.

Svatební truhlička na přání a dary botanicus | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební schránku na přání a peněžité dary

Nabízíme originální řešení na uschování přání a peněžitých darů, kterými Vás svatebčané na svatbě obdarují. Poštovní schránka je originální a ještě k tomu dokonale praktická. K poštovní schránce jsou dodány 2 cedulky. Na jedné je napsáno Svatební pošta a na druhé váš text (jméno novomanželů nebo cokoliv jiného). Přiloženými lepítky stačí přilepit potřebnou cedulku a poté ji vyměnit. Poštovní schránka je tak užitečná nejen na svatbě ale i po ní.

Dřevěná schránka 2v1 SVATEBNÍ a POŠTOVNÍ | e-shop Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební pokladničku na peníze

Pokladničku vyrábíme v několika rozměrech od malých až po obrovské truhly, kde se vleze i nějaké to překvapení. Na pokladnice je možné přidělat zámek. Do pokladničky většinou dávají hosté novomanželům hotovost. 

Je možné pokladničku také využít k předání nejrůznějších dárkových poukazů. Populární je například poukaz na párovou masáž, víkendový wellness pobyt či romantickou svatební cestu.

 cedulku s textem ke svatební pokladničce

Promyslete text, který přímo motivuje ke splnění Vašeho tajného cíle. 

SVATEBNÍ cedulka ke svatební pokladničce Botanicus| Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební ramínka

Personalizovaná dřevěná svatební ramínka se jmény novomanželů, datem svatby a designem ve stylu svatby patří do základu fotosetu z každé svatby. Zdokumentujte svatební šaty ať už samotné nebo se šaty pro družičky na speciálním stylovém ramínku.

Ramínka pro svědkyni a družičky mohou být hezkým dárkem na památku za to, že vás vaše svatební parta v onen důležitý den podržela.

Svatební ramínka se jmény ženicha a nevěsty KAPRADÍ | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 krabičku na kapesníčky

Na každé svatbě ukápne nějaká ta slza štěstí, a proto je fajn mít kapesníčky ve stylové krabičce vždy po ruce.

Krabička na kapesníky NA SLZY ŠTĚSTÍ Botanicus | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 cedulky na kliku pro ženicha a nevěstu

Zajistit soukromí novomanželů Vám pomohou naše závěsy na kliku v barvách Vaší svatby. Nevěsta a ženich se tak mohou v klidu nachystat na velký den. Cedulku lze využít také na dospávání svatební noci.

Závěs na kliku novomanželů botanicus | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 krabičku na prstýnky

Co dát pod snubní prstýnky a jak je donést k obřadu? Krabička na prstýnky s vlastním motivem a textem nadělá parádu a zůstane Vám na celý život jako památka malá šperkovnička v jednom.

Krabička na prstýnky botanicus | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební fotoalbum

Pro uchování vzpomínek a připomenutí krásných životních okamžiků vyrábíme fotoalba z bukové překližky. Do alba lze nalepit fotky, ale i psát komentáře a historky. Design fotoalba přizpůsobíme vašemu oznámení. Svatební fotoalbum může být krásným dárkem pro novomanžele.

SVATEBNÍ dřevěné fotoalbum Botanicus | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební zápichy, cedulky na focení a směrovky

Ve svatební den je důležitá každá maličkost. Je to Váš velký den a Vy jste hvězdy na scéně. Vyšperkujte si proto Vaše svatební fotografie jednoduchými cedulkami s nápisy, ať máte na co vzpomínat.

Dřevěné ukazatele jsou nejen stylovým doplňkem každé svatby, ale navíc pomohou svatebním hostům se zorientovat a najít tu správnou cestu na obřad či ke svatebnímu stolu.

Cedulky na focení | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební strom

Svatební strom je krásnou vzpomínkou na Váš velký den. Jednotlivá srdíčka Vám podepíší svatební hosté a zanechají vám tak krásnou památku.

Dřevěný SVATEBNÍ strom - podpisová kniha hostů | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 svatební knihu hostů a harmonogram

I kniha hostů a svatební harmonogram mohou vypadat originálně a ladit se stylem Vaší svatby. Vyrobíme Vám pěkný obal z překližky s designem na přání a kroužkovou vazbou, kde jednoduše vložíte tolik listů, kolik bude potřeba.

SVATEBNÍ harmonogram nebo kniha hostů | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Měli byste zájem o dekorace na svatbu ve vašem designu? Napište nám a společně to vymyslíme :-)

Vaše komentáře

Zanechte nám Váš názor