Dětský pokoj inspirovaný vesmírem

Dětský pokoj inspirovaný vesmírem

Vybavení dětského pokoje by mělo být nejen praktické, ale mělo by také podporovat dětskou fantazii. Zároveň by pak pokojíček měl poskytovat příjemné a uklidňující prostředí. Odborníci doporučují sladit vybavení pokojíčku v jednotném duchu a zvolit základní motiv. Tím může být třeba vesmír, motivy hvězd, galaxií a kosmonautů.

Pomůžeme vám vytvořit tematicky laděné útočiště, které dětem rozvine jejich nekonečnou fantazii a potěší hravou duši.

Zařizování dětského pokoje inspirovaného vesmírem může být zábavné a snadné. Zde je několik nápadů, jak toho dosáhnout:

 Barvy

Použití tmavých odstínů modré nebo černé barvy na stěnách nebo stropě může vytvořit pocit vesmíru. Můžete také použít světlejší odstíny, jako jsou bílá nebo šedá, jako doplněk.

Dřevěná truhla ⭐ VESMÍR | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 Tapety

Použití tapety s vesmírnou tématikou, jako jsou hvězdy, planety nebo kosmické lodě, může pomoci vytvořit pocit vesmíru v místnosti.

Pokud nenajdete vhodnou tapetu nebo preferujete jednotnou barvu na zdech pokojíčku, doporučujeme stěny dozdobit dřevěnými dekoracemi. Během chvilky bude dětský pokoj veselejší a tematický.

Dřevěná nástěnná dekorace pro MŠ planeta Země | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 Nábytek

Použití dřevěného nábytku ve tvaru kosmických lodí nebo hvězd, jako jsou postele nebo skříně, může pomoci vytvořit vesmírnou atmosféru. Pokud již nábytek máte, není potřeba hned pořizovat nový. Zkuste pokoj doladit menšími kousky jako jsou stoličky, hodiny nebo třeba dřevěné úchytky na již pořízenou obyčejnou skříň.

Dřevěná stolička ⭐VESMÍR | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Novinkou na našem e-shopu jsou úložné boxy do Kallaxu. Najdete u nás různé barvy a motivy a jelikož je vše vyrobeno přímo v našem ateliéru, můžeme boxy do Kallaxu sladit dle vašich představ.

Úložný box do Kallaxu vesmír ⭐ planeta | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 Dekorace

Použití vesmírných dekorací, jako jsou hvězdné mapy, planetární modely nebo kosmické plakáty, může pomoci vytvořit vesmírnou atmosféru v místnosti. Pro všechny školáky vám vyrobíme krásné vesmírné dekorace na pracovní stůl jako jsou pořadače, úložné boxy, stojany na tužky apod.

Dekorace do dětského pokoje Vesmír | Oskárek.cz (oskarek.cz)

 Náš tip

Na všechny naše dřevěné dekorace vám napíšeme na přání jméno vašeho malého kosmonauta.

Dřevěné fotoalbum pro děti s vlastním motivem vesmír | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Vaše komentáře

Zanechte nám Váš názor