Designová svítidla

Designová svítidla

Máte rádi originální design? Nechte se inspirovat ateliérem Oskárek. Připravili jsme sérii neotřelých svítidel pro Vaši domácnost, kancelář, restauraci, kavárnu, dílnu či dětský koutek. Při nedostatku slunečního svitu Vám tato svítidla budou dělat společnost dlouhé hodiny. Svítidla jsou věci, které používáte každý den zcela automaticky bez ohledu na roční období. Prostě dennodenně.

Nenechte tedy výběr osvětlení náhodě, ale vyberte si takové, které je do daného prostoru vhodné. Dejte si pozor na teplotu, sytost, či množství svítidel s ohledem na prostor. Naše dřevěná malovaná stropní svítidla dodají interiéru originální atmosféru. Kombinací barev a motivů je nekonečně mnoho, a proto jsme připravení vyrobit stínidla na přání. Záleží jen na odvaze, anebo vybavení interiéru.

Máte rádi dnešní velmi oblíbený skandinávský styl, který spočívá v jednoduchosti, vzdušnosti a přítomnosti dřeva? Chcete dřevěnou podlahu doladit dřevěným svítidlem? Je to skvěly nápad a máte možnost svítidlo zavěsit bez barevných kreací. Můžete jej například oživit různě barevnými kabely.

Chcete-li si vyladit svoji domácnost a zároveň si udělat radost z vlastnoruční práce, nabízíme workshop výroby dřevěných ručně malovaných svítidel. S technikami Vám rádi pomůžeme. Termíny a ceny upřesníme dle epidemiologické situace. A pokud hýříte nápady a nebojíte se zkusit něco nového, pusťte se do výroby světla sami. Nachystali jsme vám jako novinku sadu na výrobu dvou kousků svítidel včetně barev a kabelu. Čerpejte inspiraci a nebojte se ozvat: info@oskarek.cz

A pokud hledáte inspiraci, podívejte se na naše tipy na originální a jednoduché osvětlení 

TIP 1 obývací pokoj

Různé přírodní odstíny dřeva působí teple a efektně. Světla zavěste ve skupině a v různých úrovních, upoutáte tak pozornost na tento designový koutek.

TIP 2 ložnice

Kabel vedoucí ke stínidlu zjemníte dřevěnými korálky v jemných tónech.

Korálky na stropní svítidla od Oskárka | Oskárek.cz (oskarek.cz)

TIP 3 dětský pokoj

Vyrobte si sami originální světla z květináčů nebo konviček na zalévání. Stačí vybrat vhodnou barvu nebo nějaký zajímavý tvar a budete mít světýlka jako ze žurnálu.

TIP 4 terasa

Pomalujte svítidla vlastním vzorem a budete z nich mít dvojnásobnou radost.

Stropní svítidlo Heřmánek | Oskárek.cz (oskarek.cz)

TIP 5 jídelna

Zavěste světla na tyč, kterou pořídíte kdekoliv v Hobby marketu.

TIP 6 restaurace

Zvolte výrazné kabely, které dodají světlům na zajímavosti.

TIP 7 ateliér

Buďte odvážní a nebojte se barev, k ateliéru patří originalita.

Stropní svítidlo ART | Oskárek.cz (oskarek.cz)

Vaše komentáře

  1. Miroslav

    Dobrý den.Moc se mě líbí vaše svítidla. Zaujalo mě to kuchyňské, které bych si přál pod stromeček do kuchyne na chalupe. Nabytek tam je ze světlého, přírodního dřeva. Smaltovanou mísu můžu dodat. Buď mísící na těsto s 2uchy, nebo menší bez uch. Děkuji za splněné přání. Míra

Zanechte nám Váš názor