Výtvarný příměstský tábor Brno - Dobrodružství v ateliéru

Kód: 13297536-1

Popis produktu

Přemýšlíte, jaký program připravit o prázdninách vašim dětem? Nechcete, aby volné dny strávily doma nebo u počítače a chcete je nadchnout pro něco nového? Vyzkoušejte náš prázdninový příměstský ateliér v Brně Líšni, kde jim nabídneme kreativní prostředí a nová poznání.

Ateliér je určen pro všechny děti ve věku 6-14 let, které rády tvoří a chtějí se o prázdninách něco nového naučit a poznat nové kamarády šikuly. Kapacita tábora je omezená, naše priorita je pracovat v menší skupince, abychom si vše zvládli ukázat a vyzkoušet.

Termín: 19. - 23.8.2024

Připravili jsme pro děti 5ti denní výtvarný ateliér, kde budeme každý den dělat jinou výtvarnou techniku. 

Kurzem děti povede výtvarnice a majitelka ateliéru Oskárek Kamila Kleisová.

Dopolední program strávíme v prostředí výtvarného ateliéru, ve kterém budou děti kreslit, malovat a tvořit technikou danou pro konkrétní den. 

Poté se přesuneme o pár ulic dál do prostředí příjemné zahrádky, kde na děti bude čekat obědový piknik. K dispozici budou těstoviny, sendviče, ovoce, zelenina a nějaká dobrůtka do bříška. V pondělí si společně vyrobíme meníčko na celý týden podle chutí účastníků.

Odpolední program se již bude odehrávat mimo prostory ateliéru a budeme malovat a tvořit v plenéru (v případě nepřízně počasí pod střechou). Děti budou mít možnost nahlédnout do naší dílny, kde řežeme a vyrábíme zakázky pro naše klienty. Vypravíme se také na zmrzlinu a případně i na nějakou výstavu, kde děti získají další inspiraci pro svou tvorbu.

Jako bonus si děti budou moct namalovat vlastní nápad na překližku, který jim následně vyřežeme a oni si ho poté v ateliéru sami namalují.

Program začíná každý den v 9 hodin a trvá do 16 hodin. Děti můžete přivést již od 8h a po skončení programu si je vyzvednout znovu v ateliéru. Dětem zabalte s sebou pití a svačinku (během dne bude k dispozici ovoce).

V ceně je veškerý materiál k tvoření, oběd formou pikniku (těstoviny, sendviče, ovoce, zelenina, dezert), pitný režim, zmrzlina.

Po objednání kurzu vám pošleme e-mailem přihlášku k vyplnění. Týden před začátkem Vám bude zaslán podrobný program.

Rezervace tábora je závazná po úhradě. Do poznámky v objednávce prosím uveďte jméno a věk dítěte.

Prosím o pozorné přečtení našich pravidel storno tábora.

 Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Hodnocení zákazníků

Míša K., Brno

Hodnocení

Děkuji za dcerku, která chodila každý den nadšená. A máte můj obdiv, kolik jste toho zvládli s dětmi vytvořit, hotová umělecká díla, máme doma teď výstavku!

Přidat hodnocení

5 5 1