Dřevěná poštovní schránka na míru - DŮM s lavičkou

Kód: 10165684-2
Materiál: dřevo
Barva: béžová, hnědá
Rozměry: 27x11x43 (výška) cm
Vyberte variantu

Popis produktu

Chtěli byste malovanou poštovní schránku, kterou nikdo nepřehlédne? My Vám takový originální kousek vyrobíme. A na schránku přidáme i Vaše oblíbené zvířátko či kytičku.

Poštovní schránka z pevné 10mm silné překližky. Schránka je uzamykatelná, součástí jsou 2 klíče. Otvor v horní liště pod stříškou má rozměr 20x2cm.

Schránka na dopisy je napuštěna proti plísni, malována akrylovými barvami a přelakována venkovním lakem. Je dozdobena vyřezávanými okýnky, dveřmi, rodinou a psem.

Na poštovní schránku vám na přání dopíšeme vaše jméno, příjmení, číslo domu,..Vyrobíme Vám poštovní schránku 100% na míru.

  • Schránku nabízíme také ve variantě s MĚDĚNOU STŘÍŠKOU, je pak ještě odolnější (zaznačte vaši volbu v objednávce). O tom, kde nejlépe umístit poštovní schránku jsme vám sepsali doporučení. 
  • Tato dřevěná poštovní schránka není předvrtaná pro uchycení, ale na přání vám ji PŘEDVRTÁME (napište nám do poznámky v objednávce). Poštovní schránku můžete umístit na zeď domu nebo plot (doporučujeme ale alespoň částečně chráněné místo).
  • Schránku vyrábíme ve DVOU ROZMĚRECH, zadejte prosím v objednávce:

malá schránka:   20x11x33cm(výška)

velká schránka:  27x11x43 (výška) cm               

Hodnocení zákazníků

Přidat hodnocení

0 5 0